Christiaan Lieverse

Het oeuvre van Lieverse (1971) behelst naast abstracte ook figuratieve en experimenteel contemporaine werken die internationaal op de meest vooraanstaande beurzen worden tentoongesteld. Sinds 2008 maakt Christiaan met ‘Atelier Lieverse’ een exclusieve oplage van geselecteerde originelen. Met een unieke, door hemzelf in de afgelopen jaren ontwikkelde, techniek weet hij de authenticiteit en uniciteit van de oplage te waarborgen. Verschillende lagen verf en materiaal worden gebruikt om transparantie, kleurdiepte en reliëf te creëren. Het contrast van het ruwe linnen, de snelheid van het paletmes en de verfijnde penseelstreken zijn karakteristiek voor de werken en dragen bij aan de bewust en onbewust opgezochte verschillen van de stukken.

Ronald Ruseler

Ruseler (1950) reconstrueert en transformeert zijn reisherinneringen tot kunst. Ruseler maakte reizen in Europa, Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika. Door middel van kleur, symboliek, vorm en formaat verwijst hij naar de plaatsen waar hij was. Ruseler werkt in verschillende materialen en technieken: olieverf, acryl, lood, hout, keramiek en fotografie.

Dion Rosina

Dion Rosina (1991, Heemskerk) maakt olieverfschilderijen op basis van collages. Rosina is in 2021 afgestudeerd aan de Breitner Academie in 2021. Hij werd genomineerd voor de Afstudeerprijs 2021 en vertegenwoordigde The Black Archives tijdens documenta 15 in 2022. In hetzelfde jaar werd hij genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst. Zijn werk is in verschillende tentoonstellingen te zien geweest, onder andere in Museum Rembrandthuis en Museum More.